Profil

Beitrittsdatum: 19. Juli 2022

Info

Započet ću ovaj članak rekavši da vjerujem da je klađenje https://www.cplmarkgoyet.com/profile/hrkladionica/profile uživo jedan od najneiskorištenijih alata u kutiji sportskih kladioničara. Naravno, postoji i dodatni rizik.

Ali imate veliku prednost: već ste vidjeli kako se igra odvija točno ispred vas i možete koristiti te informacije za donošenje odluka.

Uz sve to rečeno, nisu sve oklade uživo jednake. Neki su previše nepredvidivi, a neki nemaju potrebnu vrijednost. U ovom članku proći ću kroz četiri najbolja sporta za https://sites.google.com/view/sportsko-kladenje-posao/ klađenje uživo i rangirati ih prema tome.

1. NBA košarka

Kada su u pitanju povratci, moderna NBA igra stvorila je potencijal za momčad da izbriše zaostatak od dvadeset poena u roku od samo nekoliko minuta. Prevalencija šuta za tri poena, zajedno s brojem igrača na terenu koji su sposobni srušiti jednu...

Znači da bodovi mogu doći u žurbi.

Ako niste upoznati sa svijetom klađenja uživo, u https://www.smore.com/ewhgx biti tražite situaciju u kojoj su dvije stvari istinite: momčad koja gubi ima razumne šanse vratiti se i pobijediti, a vrijednost koju pruža live zbog koeficijenata klađenja vrijedi iskoristiti tu priliku.

NA PRIMJER:

Ako razmišljate o klađenju uživo na utakmicu koja se igra između dvije izjednačene momčadi i momčad A gubi 15 poena na poluvremenu, vjerojatno se ne želite kladiti https://vukovichdamir.wixsite.com/my-site/post/oklade-i-predvi%C4%91anja-za-nba-draft-2022 na povratak ako su koeficijenti uživo od +120 do + 150 raspon. Međutim, ako su izgledi, recimo, +350, to je svakako vrijedno bacanja kocke.Neću posebno ulaziti u podatke kako bih potkrijepio svoju tvrdnju da se NBA povratci događaju zapanjujuće redovito, ali to je samo zato što postoji toliko mnogo primjera da govore sami za sebe. Ovo je osobito istinito ako momčad koja gubi u trenutku vaše oklade ima igrača poput Stepha Curryja, Duranta, Lillarda, Traea Younga ili niza drugih koji su pokazali da ga mogu popuniti iz dubine.

Bilo koje večeri u ligi se događaju dvoznamenkasti povratci u svim fazama igre. Imajte na umu da ako gledate meč s namjerom da se kladite uživo, ključno je da stvarno gledate utakmicu. U mnogim slučajevima vidjet ćete da će momčad krenuti u vrući niz koji je neodrživ, što znači da ste pronašli savršenu priliku za klađenje na povratak.

Na kraju krajeva, oklade uživo su sve o vremenu i NBA nije iznimka. Ako želite maksimizirati potencijalnu vrijednost svog odabira, neophodno je jednim okom promatrati igru, a drugim izglede. Mijenjaju se iz minute u minutu i stavljanje vaše oklade u krivo vrijeme moglo bi značiti žrtvovanje značajne količine vrijednosti.

2. NFL nogomet

Većina američkih sportskih kladioničara čeka cijelu godinu na početak nogometne sezone. Zapravo, vjerojatno postoji još samo jedna skupina ljudi koja se raduje sezoni više od hendikepiranih svih veličina novčanih sredstava i razina sposobnosti: sportske kladionice!

MOLIM ZABILJEŽITE:

Milijarde dolara se klade i isplaćuju tijekom 5-mjesečne NFL sezone i svatko traži način da postane dio akcije.Naravno, nije nemoguće zaraditi novac klađenjem na NFL igre na tradicionalan način, ali općenito govoreći, vrlo malo njih je u stanju izvesti ovaj podvig s bilo kakvom dosljednošću. Kada se svaki put kladite na igre s linijom -110, stopa koju biste morali pobijediti da biste bili profitabilni jednostavno je nedostižna za većinu prosječnih kladioničara.

Jedna od mojih omiljenih oklada u cijelom hendikepu je igra "NFL favorit koji zaostaje ranije". Kao što ime sugerira, to je oklada uživo koja se postavlja kada superiorni tim (da, "superiorni" je subjektivno, ali radi ove točke, reći ćemo da je favorit označava okvir) rano zaostaje, ostavljajući dovoljno vremena za povratak.

Loša strana situacije koju sam gore iznio je ta da sportske kladionice nisu neupućene i znaju da to što Chiefsi zaostaju za touchdown u prvoj četvrtini protiv Jetsa ne znači da će Chiefse sada promatrati kao oklada uživo "underdog". Ali ako su Chiefsi imali -220 novčane linije za početak igre, a sada je -130, mogli biste tvrditi da bi se isplatilo kladiti na sniženu cijenu.

Ne želim da se čini da svaki put kada favorit zaostane prije vremena trebate skoknuti na željenu web stranicu sportske kladionice i zaključati okladu uživo. U isto vrijeme, vjerujem da bi krajnji rezultat bio plus za vaš bankroll. Ponekad autsajderi zadrže rano vodstvo i završe kao pobjednici, ali kao kladitelj, izgledi će

S
sportska kladionica

sportska kladionica

Weitere Optionen